Banda adeziva Acril VIBAC, transparenta, 48 mm x 60 m

Opinia clienților:
(0)
Pret vechi: 5.12 RON (-24%)

3.90 RON Fara TVA: 3.28 RON

În stoc
Cod: SS819415
Economiseste cumparand o cantitate mai mare!

Adaugă la favorite

Produse complementare

Stoc epuizat
Transport gratuit
Transport gratuit

La comenzi de peste 400 LEI

Livrare rapida
Livrare rapida

Acoperire nationala

Tranzactii online rapide si sigure
Comenzi sigure

Tranzactii online rapide si sigure

Banda adeziva cu Acril  Vibac se detaseaza prin calitatile de lipire extraordinare, fiind apreciata de utilizatorii care au nevoie de produse performante.
Banda adeziva este este un film subtire, fabricat din polipropilena bi-axial orientata (BOPP). Exista o multitudine de astfel de produse pe piata, acestea fiind atent dezvoltate pentru a satisfice nevoile crescande din industriile producatoare, precum industria ambalajelor, sectorul alimentar, industria automobilelor, industria publicitara si de tipar. Astfel, au fost create produse care sa satisfaca cele mai diverse necesitati, putand astazi alege benzi adezive pentru sigilarea cutiilor de carton, benzi de hartie pentru protectie, benzi pentru fixare sau benzi adezive pentru uz domenstic sau pentru birou. 
Banda adeziva Vibac este un tip de banda cu adeziv acrilic, compatibila atat pentru uz manual cat si pentru dispozitive automate si semiautomate. Banda adeziva Vibac este un produs de inalta performanta, special conceput pentru sigilarea cutiiilor de carton, avand o aderenta foarte mare pe suprafete (adeziv high-tack); astfel odata aplicata, banda adeziva se lipeste imediat pe suprafete, sigland instant chiar si susport de carton cu iregularitati sau rugozitati. Banda adeziva solvent Vibac are un nivel ridicat de performanta mecanica, pastrandu-si proprietatile dupa aplicare chiar si in conditii de umiditate si temperaturi extreme.
Banda adeziva ajuta la sigilarea cutiilor, fiind un produs folosit pentru pregatirea expeditiei colete de dimensiuni mici si medii.
Produsul are latimea de 48 mm si lungime de 60 m.
Banda adeziva Vibac este produsa de VIBAC GROUP – una dintre cele mai mari companii producatoare de benzi autoadezive sensibile la presiune (PSA) și filme adezive destinate industriei de ambalare de specialitate (BOPP). Banda adeziva Vibac are un adeziv pe baza de cauciuc natural care patrunde adanc in fibra suprafetei pe care este aplicata, asigurand o aderenta superioara, fie ca este aplicata manual, fie ca este utilizata cu dispozitive de aplicare automata. Banda adeziva cu solvent (cauciuc natural) Vibac se detaseaza prin calitatile de lipire extraordinare, fiind apreciata de utilizatorii care au nevoie de produse performante. Solventul Vibac adera pana si la cele mai dificile materiale, fie ca vorbim despre carton sau materiale reciclate, cartoane cu suprafete pline de rugozitati sau dimpotriva suprafete extrem de fine, cutii sau cartoane cu acoperire mare de cerneala (cutiile personalizate), suprafete murdare si pline de praf, asigurand lipire chiar si in cond itii deumiditate mare sau la temperaturi mari.
 
Utilizare:
 • Sigilarea marfurilor in cutii de carton mici si medii, in conditii normale de transport si manipulare
 • Sectorul business industrial care utilizeaza produse inalt performante
 • Industrii: alimentara, bauturi, ambalare si transport, transporturi si logistica
 
Manevrare: Banda adeziva acrilica se preteaza atat pentru uz manual, cat si (semi-)automat, aceasta putandu-se monta pe dispensere speciale pentru benzi adezive, care ajuta la o aplicare mai rapida si uniforma
 
Caracteristici tehnice:
 • Lungime: 60 m
 • Latime: 48 mm
 • Grosime film: 28 microni
 • Grosime totala (film+adeziv): 45 microni
 • Material: polipropilena biaxial orientate (BOPP)
 • Tip adeziv: acril
 • Culoare: transparent
 • Rezistenta la tractiune: 4.5 kg/cm
 • Elongatie la rupere: 140 %
 • Aderenta la suprafetete din otel: 250 g/cm
 • Manipulare usoara
 • Etansare excelenta
 • Proprietate de forfecare mare
 
 
Conditii de transport si depozitare:
Benzile adezive se pot depozita in conditii medii de temperatura si umiditate, in spatii inchise destinate stocarii, putand fi pastrate perioade indelungate, fara a isi pierde caracteristicile chimice.
 
Vezi si variantaele similare produse de Vibac Group sub brandul SYROM, cu lungimi de 55 m:
 
 

Spune-ti opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?

Frecvent cumpărate împreună