Banda adeziva ecologica din Hartie kraft, cu Cauciuc Natural 48 mm x 50 m

Opinia clienților:
(0)

8.50 RON Fara TVA: 7.14 RON

În stoc
Cod: SS834942
Economiseste cumparand o cantitate mai mare!

Adaugă la favorite

Produse complementare

Stoc epuizat
Transport gratuit
Transport gratuit

La comenzi de peste 400 LEI

Livrare rapida
Livrare rapida

Acoperire nationala

Tranzactii online rapide si sigure
Comenzi sigure

Tranzactii online rapide si sigure

Banda adeziva din hartie este un produs destinat sigilarii coletelor, cu impact mic asupra mediului inconjurator, acestea fiind fabricate din hartie ecologic ace poate fi reciclata integral. Fiind o solutie ecologica, benzile fabricate din hartie se caracterizeaza prin rezistenta si durabilitate, putand concura cu benzile traditionale fabricate din materiale plastice. Benzile adezive kraft sunt astfel fabricate din hartie ecologica de culoare maro/alb, extrem de durabila, cu o rezistenta foarte mare a adezivului, ceea ce o face sa fie un produs performant, preferat de din ce in ce mai mult.

Benzile din hartie au aplicat pe o parte un adeziv din cauciuc natural, care adera foarte bine la suprafata pe care este aplicat. Banda adeziva kraft din hartie nu are nevoie de procedee speciale sau de umezire in prealabil, ea putand fi aplicata imediat dupa desfaurare, pe ambalaje. Banda adeziva din hartie kraft se poate folosi cu succes pentru sigilarea ambalarelor din carton, putand fi folosita cu rezultate optime pe carton ondulat, pe cutii reciclate, sau pe ambalaje cu asperitati sau chiar murdare sau patate, adezivul de tip hot-melt ajutand la lipirea fara probleme a coletelor.

Benzile din hartie kraft cu adeziv din cauciuc natural se pot utiliza cu succes pentru colete cu greutate mica si medie, dar si pentru sigilarea unor colete atipice, cutii pentru carti, plicuri sau chiar pentru etichetarea marfurilor sau a coletelor, pe banda de hartie putand fi scrise informatii.

Pe langa caracterul ecologic al acestui produs si calitatea lipirii, unul dintre avantajele benzii din hartie maro este acela ca poate fi dezlipit mult mai usor de pe colete, de multe ori, fara necesitatea de a folosi lame de taiere, asa cum se intampla in cazul benzilor traditionale din polipropillena.

Prin folosirea benzilor adezive de hartie se reduc costurile de ambalare, cutiile din carton lipite se pot reutiliza.

Produsul este disponibil la latimea de 48mm si lungime de 50m.

Alegand un produs din hartie, protejati mediul inconjurator, acesta fiind singurul tip de produs ecologic pentru sigilarea coletelor, pastrand in acelasi timp garantia integritatii coletelor expediate!

Utilizare:

 • Sigilarea cutiilor de carton de dimensiuni mici si medii, in conditii normale de transport si manipulare, pentru colete mici si medii
 • Etichetare produse
 • In constructii, pentru protejarea suprafetelor
 • Folosire in mediul industrial sau domestic

 

Manevrare: Banda adeziva din hartie kraft se preteaza pentru uz manual. Aplicare rapida si uniforma

Caracteristici tehnice:

 • Lungime: 50m
 • Latime: 48 mm
 • Material: hartie kraft natur
 • Culoarea: maro
 • Tip adeziv: cauciu natural
 • Temperatura de lucru: de la -20 ° C pana la 60 ° C
 • Manipulare usoara

 

Conditii de transport si depozitare:

Benzile adezive fabricate din hartie se pot depozita in conditii medii de temperatura si umiditate, in spatii inchise destinate stocarii, putand fi pastrate perioade indelungate, fara a isi pierde caracteristicile chimice.

 

RECOMANDARI:

►Folositi benzile adezive din hartie kraft cu adeziv din cuciu natural pentru sigilarea cutiilor clasice sau cu autoformare.

►Daca preferati variantele traditionale de lipire, va punem la dispozitie si

 • Banda adeziva acrilica
 • Banda adeziva solvent transparenta sau maro
 • Pentru coletele cu continut delicat sau casant, folositi Banda FRAGIL pentru a va asigura ca produsele dumneavoastra sunt expediate cu grija.

Spune-ti opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?