Pungile din plastic cu inchidere de tip fermoar sau zip-lock au fost introduse pe piață relativ recent, ele fiind inventate in istoria recentă, acum aproape 50 de ani.

Deși există de puțin puțin timp, ele sunt folosite acum în foarte multe domenii de activitate, având numeroase utilizări. Aceste pungi care sunt folosite pentru ambalare, depozitare, transport și organizare, sunt disponibile într-o varietate de stiluri și dimensiuni.


Comerțul online este, în acest moment pe un trend ascendent, iar acest lucru aduce o provocare companiilor, care trebuie să găsească calea de a oferi o experiență pozitivă clienților lor. În această epocă a globalizării comerțului, produsele circulă pe distanțe foarte mari, traversând lumea dintr-un capăt în altul. Pentru a optimiza transportul și a asigura un profit cât mai mare, comercianții au început să ceară soluții de ambalare cât mai compacte și adaptabile noii realități. Dimensiunea coletelor a fost mult redusă, tocmai pentru a obține costuri mici de transport – coletele mici ocupă puțin spațiu și au greutate redusă, ceea ce asigură transport mai ieftin decât în trecut. De asemenea, circulația mărfurilor se poate realiza astăzi mult mai rapid, tocmai pentru că marfurile transportate pot fi manipulate mult mai ușor, iar acest lucru se datorează optimizării procseului de ambalare.


Cumpărăturile online sunt, în acest moment, pe un trend ascendent, iar acest lucru aduce o provocare companiilor, care trebuie să se adapteze pentru a asigura o experiență pozitivă clienților lor.
Ambalarea corectă a produselor este foarte importantă pentru orice business online. Beneficiile pentru tine și clienții tăi sunt numeroase.
Companiile care își doresc să reziste noilor cerințe, trebuie să își adapteze reursele și consumul pentru a satisface pretențiile clienților online, fără a uita de propriul profit.  În acest moment poți cere o ofertă personalizată de la furnizorul tău, care îți poate realiza cutii la dimensiunea dorită sau imprimarea plicurilor de curierat, benzi adezive personalizate sau etichete cu însemnele brandului tău. Discută cu furnizorul tău local și sigur vei găsi soluție optimă de ambalaje.
 

Este acea perioadă din an în care comercianții lansează pe piață oferte speciale și reducerile cele mai mari din an. O veste bună pentru clienți, dar multă muncă pentru comercianți, care trebuie să se asigure că sunt la înălțimea promoțiilor pe care le lansează. De Black Friday se înregistrează cifre record în vânzări, dar și creșteri accelerate ale consumului de ambalaje.

Nu uita că indiferent de calitatea produselor tale, ambalarea corectă poate să facă de multe ori diferența, mai ales dacă tipul de business pe care îl practici este unul online.

Un ambalaj ales corect = costuri reduse = costuri generale de pregătire mici = costuri de transport mici = clienți fericiți, deci mai multe vânzări pentru tine.


Pun pariu că nu faci nici o legătură între o palarie și cartonul ondulat. Asta pentru că puțini știu că acest material a fost inventat în secolul al nouăsprezecelea cu un cu totul alt scop, decât cel pentru care este folosit azi, acela al întăririi vârfului pălăriilor. Azi, mai mult de jumătate din bunurile produse din întreaga lume, sunt ambalate și livrate în cutii din carton ondulat. Prima asociere pe care o faci chiar tu, atunci când te gândești la ambalare, este cu o cutie din carton, devenită modalitatea consacrată de protecție, transport și depozitare pentru mărfurile de pretutindeni.


Cartonescu este un magazin online dedicat ambalejelor și produselor destinate pregătirii și împachetarii coletelor. Cand spui Cutii de carton, exprimi forma tradițională de ambalare de pretutindeni. Cartonescu isi doreste ca atunci când un consumator îi vizitează magazinul online, sa gaseasca Soluția 360 pentru afacerea sa.