Etichete autoadezive 1/A4, dimensiune 210 x 297 mm, TW-2000

Opinia clienților:
(0)

40.22 RON Fara TVA: 33.80 RON

În stoc
Cod: SS832520
Economiseste cumparand o cantitate mai mare!

Adaugă la favorite

Produse complementare

Transport gratuit
Transport gratuit

La comenzi de peste 400 LEI

Livrare rapida
Livrare rapida

Acoperire nationala

Tranzactii online rapide si sigure
Comenzi sigure

Tranzactii online rapide si sigure

Etichetele autoadezive sunt un produs cunoscut pentru orice tip de afacere, fiind folosite foarte des. Destinate in principal mediului profesional, ele au fost create pentru a marca si diferentia produse sau continutul unor recipiente. Etichetele autoadezive sunt preferate de foarte multi utilizatori, deoarece ajuta la scurtarea timpului petrecut pentru lipire, comparativ cu metoda mai veche de aplicare cu lipici a etichetelor pe diverse suprafete. Fiind pretaiate, ele se aplica extrem de usor prin simpla indepartare de pe hartia suport si aplicarea pe obiectul care necesita etichetarea.
Etichetele autoadezive sunt predecupate pe o hartie autocolanta (strat de hartie, strat de adeziv, strat de hartie suport) de culoare alba si sunt disponibile in diverse marimi.
Etichetele autoadezive Tanex sunt pretaiate in coala de dimensiune A4 (210 x 297 mm), avand un adeziv policarilic, permanent, cu aderenta mare la suprafata pe care este aplicat. Acest lucru face ca etichetele autoadezive sa poata fi aplicate cu incredere pe orice produs, fara teama ca eticheta s-ar putea desprinde.
Etichetele TANEX sunt un produs longeviv, care isi pastreaza proprietatile chiar si in conditii de actiune mecanica sau temperaturi ridicate.
Etichetele autoadezive A4 se pot imprima in orice imprimanta laser, inkjet sau in copiatoare.
Etichetele TANEX sunt prietenoase cu mediul inconjurator, avand certificate FSC de sustenabilitate. Acestea pot fi reciclate 100% cu celelalte deseuri din hartie sau ambalaje de carton care rezulta din activitatea profesionala.
Unul dintre principalele beneficii ale brandului de etichete autoadezive Tanex, este acela ca template-urile de etichete se gasesc in Microsoft Word. Puteti imprima etichetele foarte simplu, astfel:
Pasul 1: Deschideti un document Word si alegeti din sectiune Setari (Setings) articolul Etichete (Labels)
Pasul 2: Folositi campul text pentru e completa informatiile care doriti sa apara pe etichete si dati click pe Optiuni (Options)
Pasul 3: Selectati brandul TANEX si alegeti dimensiunea de eticheta pe care doriti sa o imprimati. Codul de identificare se regaseste pe produs si are forma TW-2xxx
Pentru a va usura munca, puteti edita etichete utilizand tamplate-uri deja ajustate, accesand linkul urmator: aici
 
Utilizare:
 • Concepute pentru a fi utilizate pe plicuri, ulterior etichetele au inceput sa fie utilizate si pentru marcarea pachetelor, a dosarelor, a rafturilor, a produselor si de ce nu a coletelor
 • Etichetele se introduc in imprimanta si se tiparesc cu informatiile dorite
 • Folosire larga in mediul profesional dar si domestic
 
Manevrare: etichetele se aplica manual pe suprafata dorita, prin indepartarea de pe hartia suport si lipire
 
Caracteristici tehnice:
 • Cod identificare: TW-2000
 • Dimensiune coala: A4 (210 x 297 mm)
 • Culoare: alb
 • Material: hartie autocolanta alba mata
 • Compatibilitate: orice imprimanta laser, inkjet, copiator
 • Forma etichete: colt drept, ascutit
 • Ambalare: 100 etichete/100 pagini (1 pachet are 100 coli)
 • Certificat FSC
 
Conditii de transport si depozitare:
Etichetele autoadezive TANEX se pot depozita in conditii medii de temperatura si umiditate, in spatii inchise destinate stocarii, fara contact direct cu apa sau substante corozive, putand fi pastrate perioade indelungate, fara a isi pierde caracteristicile chimice.
 

Spune-ti opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?

Frecvent cumpărate împreună