Cutter mare din metal cu maner de cauciuc, 18 mm

Opinia clienților:
(0)

13.00 RON Fara TVA: 10.92 RON

În stoc
Cod: SS536667
Economiseste cumparand o cantitate mai mare!

13.00 RON

12.35 RON


12.35 RON

11.31 RON


11.31 RON

10.27 RON


Adaugă la favorite


 • Consultanta specializata
 • Furnizor de incredere
 • Cele mai bune produse
Transport gratuit
Transport gratuit

La comenzi de peste 400 LEI

Livrare rapida
Livrare rapida

Acoperire nationala

Tranzactii online rapide si sigure
Comenzi sigure

Tranzactii online rapide si sigure

Cutterele sunt sunt instrumente de taiere care au devenit foarte populare in ultimii ani, ele fiind utilizate in activitati si medii de lucru din cele mai complexe. Cutterele sunt instrumente de taiere simple, dar indispensabile pentru cei mai multi utilizatori. Aceste unelte de taiere se produc azi in cele mai diverse marimi si forme, unele standard altele atipice, fiind proiectate diferit pentru a satisfice nevoile celor mai pretentiosi specialisti.
Cutterele ARK sunt folosite in diverse domenii de activitate, de la medii profesionale, industriale, pana la comert, birouri, uz domestic. Utilitatea cutterelor ARK este data de dimensiunea si forma extrem de confortabila, avand o structura care usureaza munca oricarui specialist.
Cutitele de taiere au fost dezvoltate astfel incat sa fie usor si confortabil de folosit. Ele au maner antiderapand, avand un grip de cauciuc care impiedica alunecarea din mana si accidentele nedorite, chiar si atunci cand persoana care il foloseste are mana umeda sau utlizeaza manusi de protectie. Cutterele au fost proiectate pentru utilizarea profesionala sau ateliere de productie care au nevoie de instrumente de taiere performante, durabile si cu lame detaiere rezistente. Lamele din otel inoxidabil ajuta la intrunirea acestor caracteristici, ele asigurand folosirea in medii din cele mai complexe, cu conditii accentuate de umiditate, fara a rugini. Cutterele au dispozitive de fixare a lamei care stabilizeaza lama si impiedica ruperea sau deplasarea, dar si rezistenta la sarcini mari de cateva zeci de kilograme. Astfel cutterele sunt folosite atat pentru ateliere care lucreaza cu produse delicate dar si pentru taiere de materiale dure.
 
Utilizare: pentru taiere de materiale din cele mai diverse, in conditii grele de lucru, atat pe materiale dure (cu duarta de rezistenta scurta), corozive cat si pentru materiale flexibile sau semidure.
 
Manevrare: folosire manuala
 
Caracteristici tehnice:
 • Tip produs: cutit de taiere
 • Tip cutter: manual
 • Dimensiune (lungime x latime lama): 100 x 18 mm
 • Material lama: otel inoxidabil
 • Material exterior: metal
 • Material maner: plastic, cu prindere anti-alunecare din cauciuc
 • Sistem lama: sina metalica care culiseaza lama de taiere
 • Numar lame: 1 buc
 • Continut pachet: 1 buc x cutter
 
Conditii de transport si depozitare:
A se depozita in loc acoperit si uscat, a nu se pastra in bataia directa a razelor UV
 

Spune-ti opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?

Produse asemănătoare