DISPENSER CLASIC MANUAL PENTRU APLICAREA BENZILOR ADEZIVE-SPREE

Opinia clienților:
(0)

31.05 RON Fara TVA: 26.09 RON

În stoc
Cod: SS589891
Economiseste cumparand o cantitate mai mare!

Adaugă la favorite

Produse complementare

Transport gratuit
Transport gratuit

La comenzi de peste 400 LEI

Livrare rapida
Livrare rapida

Acoperire nationala

Tranzactii online rapide si sigure
Comenzi sigure

Tranzactii online rapide si sigure

Dispenserul clasic pentru aplicarea benzlor adezive este un aplicator portabil cu ajutorul caruia se sigileaza si lipesc cutiile din carton.
Dispenserul pentru banda adeziva de la Spree este un aparat portabil, usor de folosit, avand forma unui pistol cu maner ergonomic care asigura o prindere buna, impiedicand alunecarea din mana utilizatorului. Aplicatorul de banda adeziva este un instrument care usureaza munca de pregatire a coletelor, sigilarea cutiilor facandu-se mult mai rapid comparativ cu folosirea manuala a scotch-ului. Sigilarea cutiilor se face astfel, intr-un mod professional, fara cutarea scotch-ului. Acesta este nu doar un produs util, ci si unul prietenos cu mediul intrucat reduce semnificativ cantitatea de scotch folosita la sigilarea cutiilor. Dispenserul manual de banda adeziva are un sistem de control al tensionarii a rolei, astfel incat aplicarea se face usor si precis, crescand productivitatea lucratorilor din domeniul logistic. Rola de scotch se monteaza pe rotita de cauciuc a dispenserului, astfel incat partea cu adeziv sa fie indreptata catre maner. Lama dispozitivului va taia banda adeziva atunci cand utilizatorul pune presiune pe aplicator. Lama are taisul acoperit de un capac de protectie, care impiedica accidentarile.
Dispenserul de aplicare a benzilor adezive este compatibil cu cele mai uzuale modele de benzi, el putand fi utilizat pentru scotch cu dimensiuni de 48/50 x 60/66 mm/ml.
 
Utilizare: sigilarea si lipirea diverselor cutii din carton, operatiuni logistice de balotare, procese de lipire in magazine de desfacere, operatiuni logistice in cadrul companiilor de expeditie s.a.m.d.
 
Manevrare: folosire manuala, cu o singura mana
 
Caracteristici tehnice:
  • Tip: aplicator manual
  • Culoare: albastru
  • Dimensiune banda adeziva: 48/50 x 60/66 mm/ml
  • Material: metal+plastic durabil
  • Maner: plastic cu grip ergonomic antialunecare
  • Functionare: sistem de tensionare a benzii adezive cu lama de taiere
  • Capac banda adeziva: de protectie
  • Operare: volum mare de folosire
  • Design: modern
 
Conditii de transport si depozitare:
A se depozita in loc acoperit si uscat, a nu se pastra in bataia directa a razelor UV sau in conditii de umiditate accentuata
 

Spune-ti opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?