Dispenser Manual - pentru Banda din hartie umectibila

Opinia clienților:
(0)
Pret vechi: 415.00 RON (-11%)

370.00 RON Fara TVA: 310.92 RON

În stoc
Economiseste cumparand o cantitate mai mare!

Adaugă la favorite


  • Consultanta specializata
  • Furnizor de incredere
  • Cele mai bune produse
Transport gratuit
Transport gratuit

La comenzi de peste 400 LEI

Livrare rapida
Livrare rapida

Acoperire nationala

Tranzactii online rapide si sigure
Comenzi sigure

Tranzactii online rapide si sigure

Dispenserul pentru aplicarea benzilor adezive umectibile este un aplicator portabil cu ajutorul caruia se sigileaza si se lipesc cutiile din carton.

Dispenserul pentru banda adeziva umectibila este un aparat portabil, usor de folosit, avand forma ergonomica care asigura o prindere buna, impiedicand alunecarea din mana utilizatorului. Aplicatorul de banda adeziva este un instrument care usureaza munca de pregatire a coletelor, sigilarea cutiilor facandu-se mult mai rapid comparativ cu umezirea manuala. Sigilarea cutiilor se face astfel, intr-un mod profesional, fara cutarea hartie pe suprafata coletului. Acesta este nu doar un produs util, ci si unul prietenos cu mediul intrucat reduce semnificativ cantitatea de banda folosita la sigilarea cutiilor. Aplicatoarele de banda de hartie adeziva sunt durabile si asigura umezirea optima a benzii de hartie, reducand astfel rebuturile de banda si a asigurand cea mai buna lipire.

Aplicatorul pentru banda de hartie cu lipire prin umezire este adecvat pentru un cosum mediu, pentru activitati mici sau businessuri care isi doresc produse eco-friendly.

Dispenserul de aplicare a benzilor adezive este compatibil cu Banda ecologica lata din hartie kraft umectibila, 200 ml x 70mm.

Utilizare: sigilarea si lipirea diverselor cutii din carton, procese de lipire in magazine de desfacere, operatiuni logistice in cadrul companiilor de expeditie s.a.m.d.

Manevrare: folosire manuala

Caracteristici tehnice:

Tip: aplicator manual

Dimensiune banda adeziva: 200 ml x 70mm.

Material: metal+plastic durabil

Conditii de transport si depozitare:

A se depozita in loc acoperit si uscat, a nu se pastra in bataia directa a razelor UV sau in conditii de umiditate accentuata

 

Alege produse eco-friendly - Vezi Banda ecologica lata din hartie kraft umectibila, 200 ml x 70mm

Alegand un produs din hartie, protejati mediul inconjurator, acesta fiind singurul tip de produs ecologic pentru sigilarea coletelor, pastrand in acelasi timp garantia integritatii coletelor expediate!

Spune-ti opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?

Produse asemănătoare