Plic curierat material reciclat 450X550+50 mm, set 100 buc ECO-FRIENDLY

Opinia clienților:
(0)

0.51 RON Fara TVA: 0.43 RON

În stoc
Cod: SS89439
Economiseste cumparand o cantitate mai mare!

0.51 RON

0.49 RON


0.49 RON

0.47 RON


0.47 RON

0.45 RON


Adaugă la favorite

Produse complementare

Transport gratuit
Transport gratuit

La comenzi de peste 400 LEI

Livrare rapida
Livrare rapida

Acoperire nationala

Tranzactii online rapide si sigure
Comenzi sigure

Tranzactii online rapide si sigure

Pretul este exprimat per bucata. Produsul se comercializeaza la set de 100 bucati.
Plicurile de curierat sunt niste pungi de plastic care au castigat popularitate odata cu aparitia expeditiilor din ecommerce. Acestea sunt preferate deoarece securizeaza marfurile care sunt expediate, protejandu-le, de asemenea, impotriva deteriorarii.
Alege solutii prietenoase cu mediul - Plicurile pentru curierat din material reciclat 450X550+50 mm sunt ECO-FRIENDLY, ele fiind fabricate din materiale reciclate, reducand astfel impactul poluant asupra mediului inconjurator, dar pastrand aceleasi caracteristici de resistenta si opacitate ca si produsele traditionale.
 
Plicurile (pungile) de curierat sunt fabricate din polietilena co-extrudata, obtinuta din materiale reciclate, o rasina sintetica, usoara care este folosita pe scara larga in societatea moderna, fiind utilizata in productia de ambalaje pentru alimente si bauturi, pungi de cumparaturi, sticle, recipiente pentru substante chimice etc. Filmul de plastic din care sunt produse plicurile de curierat are o grosime de 55 microni, cu exterior alb si interior negru, opac. Ele sunt prevazute cu o clapeta de inchidere, care are pe partea interna un adeziv permanent care ajuta la sigilarea plicului. Astfel, continutul plicului este secretizat, atat prin opacitatea data de interiorul negru, cat si prin caracterul permanent al adezivului; odata lipit, plicul nu se mai poate desface, decat prin rupere.
Desi multi dintre noi asociaza cutiile de carton cu expeditia bunurilor in comertul online, multe produse sunt trimise la consumatorul final in astfel de plicuri de plastic.
Pungile de curierat din materiale reciclate sunt foarte usoare, flexibile, cu o rezistenta crescuta la intindere si rupere si protejeaza continutul de murdarie, praf, intemperii, uzura mecanica. Acestea reprezinta solutia perfecta pentru expedierea produselor care nu sunt fragile (de ex., articole textile). Unul dintre avantajele acestui produs il reprezinta faptul ca ocupa spatiu putin la transport, deci costuri ai mici de expeditie. Comparativ cu o cutie, care are nevoie de scotch aplicat pe clape pentru a sigila marfurile, pungile de curierat se lipesc instant prin suprapunerea clapelor, scurtand timpul dedicat pregatirii coletelor. Cutiile raman prima optiune atunci cand ne gandim la expeditii, insa nu toate produsele se preteaza pentru trimiterea in cutie, de exemplu un producator de pantofi, care isi ambaleaza produsele in cutii speciale, destinate fiecarui model de pantofi, nu va fi introdus intr-o alta cutie atunci cand trebuie expediat unui client, ci mai degraba intr-un plic de curierat care sa protejeze continutul de umezeala si praf, si care sa ocupe cat mai putin spatiu. Articolele fashion, precum hainele, sunt, de asemenea, expediate in saci de curierat. Cutiile de carton sunt un produs mai ieftin, insa costurile de transport sunt mai mari; de aceea, utilizarea sacilor de curierat devine o solutie cost-effective deoarece scade considerabil taxele de transport, intrucat sunt usoare si au volum mic. De asemenea, costurile de stocare sunt mai mici in cazul plicurilor de curierat, doarece plasticul din care sunt confectionate permite pastrarea in spatii reduse.
Plicurile de plastic pentru curierat din material reciclat pot fi personalizate, pentru a promova imaginea brandului care expediaza coletul, fie prin imprimare, fie prin lipirea direct pe plic a unor etichete autoadezive reprezentative.
 
 
 
Utilizare: firme de curierat si magazine online, pentru expedierea articolelor precum haine, salopete de lucru, articole textile, carti, articole media, produse beauty & welness
 
Manevrare: manual, fara includerea de procese automatizate
 
Caracteristici tehnice:
 
  • Plic curierat: 450 X 550 mm 
  • Dimensiune clapa: 50 mm
  • Material: polietilena co-extrudata (coex) reciclata
  • Culoare exterioara: gri
  • Culoare interioara: negru
  • Tip inchidere: banda adeziva cu lipire permanenta
  • Grosimea material: 55 microni
  • Rezistenta buna la rupere si intindere
  • Flexibilitate
 
 
Conditii de transport si depozitare:
  • Fara conditii speciale de depozitare

Spune-ti opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?

Frecvent cumpărate împreună