Lana de lemn, cutie de 1kg

Opinia clienților:
(0)

27.96 RON Fara TVA: 23.50 RON

În stoc
Cod: SS177772
Economiseste cumparand o cantitate mai mare!

27.96 RON

27.12 RON


27.12 RON

25.16 RON


25.16 RON

24.35 RON


Adaugă la favorite

Produse complementare

Transport gratuit
Transport gratuit

La comenzi de peste 400 LEI

Livrare rapida
Livrare rapida

Acoperire nationala

Tranzactii online rapide si sigure
Comenzi sigure

Tranzactii online rapide si sigure

Lana de lemn este cel mai vechi tip de ambalaj, fiind produsa prin prelucrarea trunchiurilor de copaci cu ajutorul unor masini speciale care aschiaza butucii, rezultand astfel, un produs ecologic si biodegradabil folosit ca umplutura in interiorul cutiilor, cu scopul de a absorbi socurile din timpul transportului.
Lana de lemn devine un produs din ce in ce mai actual, deoarece este un produs ecologic si biodegradabil, care se inscrie in tendintele actuale de a folosi produse prietenoase cu mediul inconjurator.
Acest produs a aparut in secolul XIX, fiind fost pentru acelasi scop pentru care este utilizat si azi, acela de a proteja anumite produse in timpul transportului. La fel ca si atunci, si acum lana de lemn este folosita cu acelasi succes. Dezvoltarea societatii si a intereselor oamenilor, au dus la multiplicarea aplicatiilor in care se foloseste acest produs. Lana de lemn este utilizata ca umplutura pentru transport uzual, asigurand protectia marfurilor din interior, dar se inscrie perfect si in realizarea de ambalaje speciale. Caracterul rustic, apropiat de ideea de natural, face ca lana de lemn sa fie o completare adecvata pentru cosuri cadou (asa cum sunt cosurile cu produse alimentare special concepute de comercianti pentru sarbatorile pascale sau de Craciun), in ambalaje speciale pentru bauturi alcoolice (de exemplu, lana de lemn completeaza intr-un mod firesc un cos cu sticle de vin), ambalaje ce contin produse alimentare (de exemplu, cosuri sau cutii cu branzeturi frantuzesti), ambalaje pentru produse cosmetice, ambalaje care contin produse traditionale si lista poate continua. Pe langa intrebuintarea in conceperea de aranjamente comerciale, lana de lemn este un ideal material izolant, putând fi folosit in domeniul constructiilor, pentru etansarea si izolarea tavanelor sau a peretilor. In egala masura, o cantitate generoasa din lana de lemn poate fi un excelent substrat pentru animale. Aceasta intrebuintare are numeroase beneficii pentru animalele din ferme sau cele personale, intrucât, fiind un produs natural si curat, aceasta asigura igiena animalelor si impiedica raspandirea bolilor.
Lana din lemn este un produs ecologic, 100% reciclabil, acesta putand fi reutilizat de nenumarate ori, fara a isi pierde din proprietati si pastrandu-si aspectul rustic pentru timp indelungat.
 
Lana din lemn se comercializeaza la cutie, fiecare cutie continand 1 kg de material lemnos.
 
 
Utilizare:
 • Umplutura in interiorul cutiilor in care se transporta produse 
 • Ambalaje industriale
 • Ambalaje cadouri
 • Asternut pentru animale
 • In domeniul constructiilor pentru izolare
 
Manevrare: manual
 
Caracteristici tehnice:
 
 • Greutate: 1 kg/cutie +/- 5%
 • Dimensiuni cutie: 400x300x200 mm       
 • Capacitate: 24 L +/- 5 %
 • Latime: 2 mm
 • Umiditate: aprox. 20%
 • Produs in urma prelucrarii lemnului, produs reciclat
 • Produs prietenos cu mediul, 100% reciclabil
 
Conditii de transport si depozitare:
 • Produsul are o umiditate reziduala de aprox. 20%, datorat faptului ca este un produs natural care retine apa in functie de mediul la care este expus. Se recomanda depozitarea in spatii uscate, fara contact direct cu substraturi umede. Inainte de folosire, lana de lemn trebuie aerisita minim 24 de ore inainte de utilizare; acest lucru se poate face foarte simplu prin deschiderea cutiei in care este depozitata lana. Contactul cu aerul va duce la evaporarea apei din lana de lemn.

Spune-ti opinia

  Esti multumit de calitatea produselor ?
  Cum au fost impachetate si livrate ?
  Ai recomanda si altora ?